A Sterling Ékszergaléria szeretettel meghívja Önt 2011.december 8-án 18 órakor a FÉNYT. c kiállítására.

Kiállító művészek:
Ádám Krisztián, Bartl Dóra,Dávid Attila Norbert, Égi Marcell, Gaál Gyöngyvér, Gera Noémi, Huber Kinga, Juhos Janka, Kaintz Regina, Kecskés Orsolya, Király Fanni, Lőrincz Réka, Marosi László, Nádai Andrea, Péter Vladimir, Simon Viktória, Stomfai Krisztina, Tóth Zoltán, Vékony Fanni, Vági Flóra, Varga Viktor, Zámori Eszter

Külföldi kiállítók:
Alexander Blank, Lisa Juen, Nora Rochel, Li-Chu Wu, Chao-Hsien Kuo


pic

Gyöngyvér Gaál Kék topáz gyűrű


A téli napforduló az északi féltekén a csillagászati tél kezdetét jelenti, a legtöbb kulturában számos ősi népi szokás kapcsolódik hozzá, és ünnepségek kisérik, mint pédául a zsidó Hanuka, vagy maga a Karácsony, amelyet valószinűleg több pogány ünnepből vett át a keresztény vallás.


pic

Nora Rochel ring


A fény nem csak “látvány”, nem csak vizuális érzékszervünkkel megtapasztalható, sokszor hőt is közvetít, bőrünkön érezhetjük, stimulálja tapintóérzékszervünket. Terápiás hatással van a testre és a lélekre egyaránt.
A Sterling Ékszergaléria alkotói, a hazai design-ékszerészek legjava - Peter Vladimir, az Iparművészeti Egyetem professzora és volt tanítványai által készített egyedi ékszerdesign tárgyak, ékszerkülönlegességek a fenti gondolatiságot hordozzák, Miközben szépséget kínálnak a testnek és léleknek.


pic

Chao-Hsien Kuo Little flower ringA galéria immár hagyományosnak mondható karácsonyi kiállítása 2011. december 8. – 2012. január 5. között várja a látogatókat.


A kosár tartalma üres
Oldal megosztása másokkalreplika órák