Szállítási és fizetési feltételek:

A tárgyak mellett feltüntetett ár a tárgy vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A vételár kiegyenlítése és a szállítás az alábbi módon történhet:

 • banki átutalással előre a Coffee Shop Kft. bankszámlaszámára: 10918001-00000049-14170002 (a közlemény rovatba kérjük feltüntetni, a megvásárolandó tárgy öt karakteres kódját, pl.: AK002)
 • paypal rendszeren keresztül,
 • személyesen készpénzben a 1092. Bp. Ráday u 31. sz. alatt hétköznap 12-20 h között (utánvéttel nem szállítunk).

A szállítás díja Magyarország területén 1270,- Ft.
A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.
40.000,- ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!

A szállítási idő: vételár bankszámlánkra való beérkezését követő munkanap.

Általános Szerződési Feltételek

A Szolgáltató
 1. A www.sterling-galeria.hu online shop ot a Coffee Shop Kft. üzemelteti (továbbiakban: "Szolgáltató")
 2. A Szolgáltató cégneve: Coffee Shop Kft.
 3. A Szolgáltató székhelye: 1037. Budapest, Laborc u. 43.
 4. Szolgáltató telephelye: 1092. Budapest, Ráday u. 31/J fszt. 7.
 5. A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Nemesfémvizsgáló és Hitelesitő Hatósága által kiadott határozat szerint (iktatószám: MKEH-NEHITI-2520-1/2009) a Szolgáltató (Cg:01-09-706898, adószám:12859076-2-41) 6152/2009 hivatkozási szám alatt, a jogszabályok alapján csomagküldő tevékenységet folytathat

A szolgáltatás igénybevétele
 1. A megrendelések leadása a www.sterling-galeria.hu internetes shopba kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.sterling-galeria.hu webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket a Szolgáltató nem fogad el. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató szintén elektronikus úton küldi el a felhasználók részére. A rendelés leadása előtt a felhasználónak van lehetősége a regisztrációkor megadott adatok módosítására.
 2. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Szolgáltató a vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja, gyűrűket minden méretben el tudjuk készíttetni átlagban 12-15 nap alatt az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja a vevő részére, ha megrendelt tárgyat nem tudtuk elkészíteni, tájékoztatást követően legkésőbb 20 napon belül.
 3. A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza.
 4. A webshop képkatalógusában szereplő tárgyak egyedi készítésű, limitált példányszámú, iparművészeti ékszerek, tárgyak, amelyek rendelkeznek a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal Nehiti által érvényes magyar fémjelzéssel, valamint a tárgyat készítő iparművész mesterjegyével, minden szempontból megfelelnek a magyar nemesfém forgalmazás szabályainak. Bizonyos tárgyak rendelkeznek továbbá a Képző és Iparművészeti Lektorátus zsűriszámával is.
 5. Szolgáltató ezúton kijelenti és garantálja, hogy a Sterling Galéria oldalain általa megjelentetett, szerzői jogi védelem alatt álló és nem álló tartalmak, adatok és információk tekintetében, hogy azoknak jogosult tulajdonosai, illetve az azokban található információk pontosak, valósak és helytállóak, illetve nem sértik harmadik személyek jogait. A kijelenti továbbá, hogy csak az olyan általa szerzett, készített és szerkesztett információkat, híreket adja át, melyek átadásához az érintett személyek hozzájárultak, azok személyiségi jogaikat nem sértik, és amelyek a hatályos jogszabályi előírásokat betartva publikálhatóak.
  • A 17/1999. (II. 5.) Kormány rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül.
  • Kézhezvételi időpont a galériában történt átvétel esetében a rendelés galériás átvételének időpontja, házhozszállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ezek a blokkal/számlával, ill. a futártól kapott nyugtával bizonyíthatóak.
  • A sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Coffee Shop Kft címére (1037. Budapest, Laborc u. 43.) és 10 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát.
  • A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.
  • Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
  • Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a Sterling Galéria elengedett a házhoz szállításkor ez jelenleg: 1270,- Ft
  • Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.
  • Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
  • Ha a megrendelt tárgy hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód, a vásárló választása szerint árengedményt kaphat vagy elállhat a vásárlástól.
  • A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha olyan árut vásárolt, amely a Vevő személyéhez kötött, illetve a Vevő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő. (pl: méretre rendelt gyűrűk, amennyiben a méretet a Vevő mérte, közölte) Továbbá nem gyakorolhatja garanciális igényét, ha a tárgyat nem rendeltetés szerűen használta. Vegyi anyagok sós, és klóros víz, kozmetikai készítmények, (naptejek, napolajok, testápolók elszíneződéseket okozhatnak a felületeken. Karcolódásból, ütődésből eredő sérülések szintén nem tartoznak a garanciális kötelezettségeink közé.
  • A Sterling Galéria megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Azt azonban le kell szögezni, hogy a nemesfémből készült tárgyaink esetében nincs jelentősége a súlynak, hiszen iparművészeink tárgyainak árát elsősorban a szellemi produktum határozza meg, ezért a tárgyak súlya nem szerepel, a mérete viszont feltüntetésre került. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak.
  • A felhasználó teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során a jelszava felhasználásra került. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodjon jelszava megfelelő titokban tartásáról. A felhasználó ezen felelőssége nem áll fenn, ha jelszava saját hibáján kívül került illetéktelen személy(ek)hez. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a rendelés nem teljesítéséből, késésből, a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.

  Egyéb rendelkezések
  1. A Szolgáltató jogosult a felhasználó részére hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a felhasználó a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni, hogy a felhasználó által a regisztrációkor illetőleg egyébként a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak illetőleg helytállóak.
  2. A felhasználó az önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Szolgáltató a visszavonást követően a felhasználó részére több hírlevelet illetőleg egyéb reklám levelet nem küld, továbbá törli a felhasználó adatait a hírlevélre feliratkozott felhasználók adatai közül.
  • A Sterling Galéria magára nézve kötelezőnek tekinti a Magyar Reklámszövetség és a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének etikai kódexét.
  • Fogyasztói panaszügyintézés írásban, ill. telefonon történik, az info@sterling-galeria.hu és a sterlinggallery@gmail címen, valamint a Szolgáltató telephelyén működő ügyfélszolgálaton a 323-0037 es telefonszámon. munkanapokon hétfőtől-péntekig 12-20 h között.
A kosár tartalma üres
Oldal megosztása másokkalreplika órák