pic

A Sterling Galéria a magyar kortárs ékszertervezők legjobbjainak tárgyait mutatja be egy helyen, és a legnagyobb kínálatot nyújtja ezzel az egyedi és kis szériás kézi megmunkálással készült ékszerekből. A mesés, innovatív, design ékszerekről elmondható még, hogy minőségben a high end kategóriát képviselik. A tervezett ékszert viselő tudatos vásárló egyértelműen döntött a magyar, világszínvonalat képviselő tárgyak mellett.

A galéria azzal büszkélkedhet, hogy a fővárosban egyedül álló módon 30 olyan ékszertervező alkotásait tudja felvonultatni, akik Bánfalvi Andás és Péter Vladimir tanítványaiként, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, Fémműves  formatervezőként szereztek diplomát, illetve a Royal College of Art London designereként végeztek. A galériában bemutatott tárgyak mindegyike design ékszer.

Az ékszerek egy része magas finomságú sterling ezüstből készült, melyet az alkotók egyéni karakterüknek megfelelően kombinálhatnak különféle kövekkel, fával, csonttal... Ezen klasszikus anyagok mellett megjelennek a mai kor matériái is mint a titán, nemesacél, eloxált alumínium, papír, corian, plexi, műgyanta, textilbakelit.

Az ékszerekre a gyönyörű kidolgozottság mellett néhol a merész anyaghasználat jellemző, mely mégis minden esetben tökéletes egységként jelenik meg a tárgyakban. Fiatal alkotók, egyedi tervezésű, limitált darabszámban készült ékszereiből válogathatnak az igazi különlegességekre vágyók.

A kosár tartalma üres
Oldal megosztása másokkalreplika órák